Over Management Minded

Management Minded werkt voor projectontwikkelaars, aannemers, ingenieursbureaus en overheid. Management Minded is inzetbaar voor planvorming, aanbesteding, realisatie, onderhoud en beheer van infrastructurele projecten. Integraal denken & doen en multidisciplinair werken vormen de kern van onze aanpak. Management Minded is ook inzetbaar als trainer| coach bij complexe vraagstukken en kan bijspringen als interim wanneer extra tendercapaciteit nodig is of in geval van ziekte.

Wijbrand Jan Attema
Wijbrand Jan Attema is de founder van Management Minded. Hij is opgeleid in de Civiele Techniek en Commerciële Technische Bedrijfskunde. Twintig jaar lang was hij actief als projectleider bij Ballast Nedam. Integrale aanpak en multidisciplinair werken vormen de kern van zijn strategie om infrastructurele projecten tot een succes te brengen. Het in hun kracht zetten van teamleden en werknemers is hierbij een belangrijke pijler. Zijn ervaring met SE, UAVGC-2005 en DBMO-contracten dragen bij aan een vlot en soepel verloop van projecten.

Integraal denker en doener
Wijbrand Jan is een evenwichtige en stimulerende manager die strategisch inzicht en analytisch vermogen combineert met kennis van de uitvoeringspraktijk. Hij is een integraal denker en doener die als trainer en coach mensen vertrouwen geeft en als teambuilder voor het optimum gaat. Hij beschikt over een scherp oog voor de markt en is benutter en bedenker van kansen.

Bekijk het Linked-In profiel van Wijbrand Jan

Jan Management projectmatig projectmanager

Samenwerking Smart Difference
Management Minded werkt samen met Smart Difference, een bureau voor training, coaching en stressreductie. Smart Difference biedt training, intervisie en coaching voor organisaties en bedrijven die mensen en teams optimaal willen laten presteren. Het vergroten van persoonlijke effectiviteit, het doorbreken van patronen en vergroten van zelfkennis en zelfvertrouwen zijn daarbij het uitgangspunt.

Dragonfly
De dragonfly (libelle) prijkt op het logo van Management Minded. Dat is niet zonder reden. De libelle staat symbool voor verandering, harmonie, kracht en voorspoed, maar ook voor het onderbewuste, de gedachten en intuïtie.

Contact

Start typing and press Enter to search